Ga naar de inhoud

Tijn – HoloMoves

HoloMoves is een zorgtech start-up die Mixed-Reality software ontwikkelt ter innovatie van onder andere de revalidatiezorg. Het doel van HoloMoves is om door middel van een Mixed-Reality bril beweging bij patiënten op een speelse wijze te stimuleren en om met behulp van informatiemodules patiënten beter voor te lichten over hun diagnose. Hiermee wil HoloMoves revalidatie van patiënten intensiveren en werkdruk voor zorgpersoneel verlagen. Tijn kreeg de opdracht om de bekostigingsmogelijkheden te onderzoeken voor de integratie van HoloMoves in de zorg.

Welke van de drie pijlers van Ztorm was het meest van toepassing op jouw opdracht? 

“Vooral maatschappelijke vernieuwing. De zorgsector staat namelijk voor enorme uitdagingen en heeft behoefte aan vernieuwing. Momenteel werkt 1 op de 7 mensen in de zorg, maar als we in 2040 dezelfde kwaliteit van zorg willen handhaven, zal 1 op de 4 mensen in de zorg moeten werken. Het Integraal Zorgakkoord bevat diverse plannen om een deel van de uitdagingen in de zorg aan te pakken, waarvan digitalisering één van deze strategieën is. Er zijn momenteel veel zorgtech start-ups zoals HoloMoves die innovatieve ideeën hebben om bij te dragen aan het oplossen van de huidige problemen in de zorg. Echter ondervinden ze momenteel veel weerstand bij de integratie van hun innovatie in de zorg, mede door de complexiteit van het zorgsysteem. De aard van mijn opdracht bij HoloMoves was daarom om hier middels een creatieve en nieuwe denkwijze oplossingen voor te vinden.”

Hoe kijk jij naar Ztorm? 

“Ik zie Ztorm als een enorm leerzame omgeving, waarbij ik de mogelijkheid krijg om echt in het diepe te springen, maar wel met de juiste begeleiding en coaching. Een plek waar ik enorm veel kan leren. Bij de opdracht van HoloMoves heb ik gemerkt dat het ondanks beperkte voorkennis mogelijk is om een opdracht succesvol aan te pakken. Ztorm heeft mede ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen aan deze opdracht begon en op een goede manier heb afgerond, met een tevreden opdrachtgever als resultaat. 

Binnen Ztorm is er écht ruimte voor humor, gezelligheid en sportieve activteiten. Ztorm heeft een prettige sfeer met een informele cultuur, waarin geen sprake is van een duidelijke hiërarchie. Iets wat in mijn ogen belangrijk is om te kunnen groeien en leren. Ook met je mede-trainees voel je dat je samen dit avontuur aangaat. De intensieve begeleiding zorgt ervoor dat je snel nieuwe inzichten krijgt over jezelf en je persoonlijkheid.”

Tijn Stolk

Uitgelezen?

Lees onze andere berichten

Terug naar het overzicht

11 jun 2024

Ztorm bundelt krachten met de Federatie voor Gezondheid voor een gezonde samenleving

Lees verder

10 mei 2024

Janneke – Triathlon Bond

Lees verder

30 apr 2024

Ghislaine – UWV Amsterdam

Lees verder