Ga naar de inhoud

Over Ztorm

Passie voor de zorg

Wij zijn Ztorm gestart vanuit de passie om de zorg weer in haar kracht te zetten. Zorgorganisaties weerbaarder te maken en te helpen transformeren naar een meer mensgerichte en duurzame zorg. Wij willen dé plek voor jonge talenten zijn die een bijdrage willen leveren aan de zorg van nu en de toekomst. Een plek waar het gaat om jouw ontwikkeling, zodat jij kunt excelleren in dat waar je goed in bent. Ztorm is de plek waar je je eigen leiderschap leert kennen en kunt aanscherpen. Waar je leert hoe je dingen voor elkaar krijgt voor zowel je eigen organisaties als je eigen doelen. Wij zijn niet van de status quo. Wel van veranderen. En last but not least: we willen vooral ook een heel leuk en inspirerend bedrijf zijn voor talenten en opdrachtgevers. Wil je daarbij horen en uitblinken? Wees welkom bij Ztorm!

Ferdinand Vroon

Ferdinand Vroon

Mijn missie is “De zorg voor elkaar”. Ik wil de de zorg helpen om anders, slimmer en efficiënter te werken. Hoe? Door jong talent in te zetten, daar waar verandering nodig is. Voor de zorg, van vandaag, morgen en de generatie na ons. Meer weten over mij? Laten we eens koffie drinken!

ferdinand@ztorm.nl +31618957320

Mark van Bruxvoort

Mark van Bruxvoort

Jong talent onbevangen en ontvankelijk houden. In hun kracht zetten en daarmee de zorg helpen toekomstbestendig te maken. Het geeft mij energie om dat te mogen faciliteren! Interessant om met jou daarover van gedachten te wisselen?

mark@ztorm.nl +31642288650

Tiemen Storm

Tiemen Storm

Zeer geïnteresseerd in de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag en hun mogelijkheden tot verandering en ontwikkeling. Liefst met een vleugje humor. Daarnaast een echte sportfanaat, daar kan ik altijd met je over praten!

tiemen@ztorm.nl +31653816048

Sander van der Veen

Sander van der Veen

Ik heb een passie voor ontwikkeling en groei van individuen, teams en organisaties en op deze manier een bijdrage te leveren aan een betere en mooiere wereld.

sander@ztorm.nl +31622037539