Ga naar de inhoud

Passie voor de samenleving

Wij zijn Ztorm gestart vanuit de passie om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke opgaven die er liggen en daarmee aan een mooiere samenleving. Ons streven is om maatschappelijke impact te maken en organisaties in het maatschappelijke domein en de zorg, weerbaarder te maken en te helpen bij het realiseren van de noodzakelijke veranderingen. Wij willen dé plek voor jonge talenten zijn die een bijdrage willen leveren aan de wereld van morgen en daarmee aan een leefbare samenleving. Een plek waar het gaat om jouw ontwikkeling, zodat jij kunt excelleren in dat waar je goed in bent. Ztorm is de plek waar je jouw leiderschapspotentieel leert kennen en kunt ontplooien naar een toekomstig leider. Nieuw leiderschap waar de maatschappij van vandaag om vraagt. Waar je leert om mensen mee te nemen en te inspireren om samen de gewenste verandering te realiseren. Wij zijn niet van de status quo. Wel van veranderen. En last but not least: we willen vooral ook een heel leuk en inspirerend bedrijf zijn voor talenten en opdrachtgevers. Wil je daarbij horen en uitblinken? Wees welkom bij Ztorm!

Dana van Mourik

Dana van Mourik

Met een focus op innovatie, optimalisatie en empathie maak je mij blij! Als gedragskundige mag ik een verandering helpen realiseren binnen de Eerste Kamer, waar ik mijn creativiteit en leergierigheid inzet voor het verbeteren van werk- en communicatieprocessen.

dana@ztorm.nl +31627014510

Amber van Oijen

Amber van Oijen

Als communicatiewetenschapper met veel interesse in het gedrag én de gezondheid van de mens, ben ik gedreven om mij in te zetten voor maatschappelijke vernieuwing. Dit doe ik momenteel voor de Federatie voor Gezondheid, waar ik betrokken ben als netwerkactivator en projectmedewerker communicatie. Hier zet ik mij in voor de beweging naar een gezonde samenleving door preventie te bevorderen en een gezonde levensstijl te stimuleren.

amber@ztorm.nl +31637403843

Lisanne Jansen

Lisanne Jansen

Met mijn achtergrond in management en bedrijfskunde in gezondheidswetenschappen, streef ik ernaar om mijn passie en enthousiasme in te zetten voor maatschappelijke vernieuwing. Dit doe ik momenteel voor de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht, waar ik mij inzet voor de beweging naar een gezonde fysieke leefomgeving, waarbij gezondheid eerder een plek krijgt in de ruimtelijke afweging.

lisanne@ztorm.nl +31648218246

Thom Schutte

Thom Schutte

Met mijn achtergrond in de Filosofie en mijn interesse in de samenleving, ben ik de uitdaging aan gegaan om in de zorg mijn bijdrage te leveren. Als manager bedrijfsvoering binnen de specialistische jeugd ggz is het mijn doel om innovatie en verandering te stimuleren, de passie van de zorgverleners goed tot hun recht te laten komen en kritisch te blijven kijken naar de systemen binnen de zorg.

thom.schutte@ztorm.nl +31636302121

Sybe Rooijers

Sybe Rooijers

Met mijn achtergrond in Bestuurskunde heb ik een voortdurende interesse in maatschappelijke vraagstukken en de publieke sector. Momenteel ben ik strategisch adviseur Handhaving bij het Hoogheemraadschap van Delfland, waar ik me richt op waterkwaliteit, duurzaam waterbeheer en het handhaven van robuuste dijken.

sybe@ztorm.nl +31649398920

Ghislaine Wols

Ghislaine Wols

Met mijn achtergrond in strategisch management en internationale bedrijfskunde, ben ik gedreven om mijn energie en enthousiasme in te zetten voor maatschappelijke impact. Met mijn natuurlijke neiging naar daadkracht en vermogen om anderen te inspireren sturen mij in mijn streven naar resultaatgerichte verandering. Als echte aanpakker ben ik vastberaden om met mijn nieuwe rol als adviseur HR bij UWV een positieve impact te maken.

ghislaine@ztorm.nl +31637476023

Janneke Smalbroek

Janneke Smalbroek

Buiten de gebaande paden durven lopen voor verandering en vernieuwing typeert mij. Bij mijn huidige opdracht als projectleider dienstverlening bij de Nederlandse Triathlon Bond komt dit goed van pas. Hier zal ik mij richten op het opzetten en coördineren van een vernieuwende manier van dienstverlening voor de aangesloten verenigingen en organisatoren.

janneke@ztorm.nl +31621676135

Tijn Stolk

Tijn Stolk

Vanuit mijn ervaringen in de zorg wil ik graag als verbindende tolk een steentje bijdragen aan uitdagende innovatieopdrachten. Bij mijn eerste opdracht ben ik betrokken bij het implementeren van een Mixed Reality bril in de revalidatiezorg, om onder andere beweging en daarmee revalidatie bij patiënten te intensiveren en de werkdruk voor zorgpersoneel te verlagen.

tijn@ztorm.nl +31637167492

Maud Mannaerts

Maud Mannaerts

Ben jij net zo gemotiveerd als ik om een rol te spelen in maatschappelijke vernieuwing? Als recruiter bij Ztorm ben ik op zoek naar enthousiast jong talent dat graag maatschappelijke impact wil creëren. Ik ben nieuwsgierig naar jouw achtergrond, sterke punten en wat jou motiveert om voor Ztorm te kiezen! Aarzel niet om contact met me op te nemen voor al je vragen!

maud@ztorm.nl +31631069870

Fleur Willekens

Fleur Willekens

Mijn achtergrond in de psychologie, passie voor maatschappelijke verandering en inzicht in het menselijk gedrag komt goed van pas bij mijn nieuwe opdracht bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Door de functie Functionaris Informatiehuishouding te verkennen, streef ik ernaar om met Ztorm een Traineeship op te zetten en zo duurzame toegankelijke informatie te waarborgen.

fleur@ztorm.nl +31614121886

Aimée van ’t Hoff

Aimée van ’t Hoff

Mijn enthousiasme voor zorginnovatie begon tijdens mijn werk in een verzorgingstehuis, waar ik besefte dat er een nieuwe impuls nodig is om de zorg toekomstbestendig te maken. Momenteel ben ik werkzaam als projectmedewerker bij Stichting ZO!. Hier speel ik een actieve rol in projecten die de stichting helpen om de zorgverlening te vernieuwen.

aimee@ztorm.nl +31681644501

Thom Dijkshoorn

Thom Dijkshoorn

Vanuit mijn ervaring in ziekenhuizen en de huisartsenzorg heb ik de switch gemaakt van geneeskunde naar innovatie en management in de zorg. Door te motiveren en anderen in hun kracht te zetten, lever ik mijn bijdrage aan een duurzame zorg. Momenteel doe ik dat binnen de specialistische ggz voor Youz.

thom@ztorm.nl +31640683735

Tiemen Storm

Tiemen Storm

Zeer geïnteresseerd in de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag en hun mogelijkheden tot verandering en ontwikkeling. Liefst met een vleugje humor. Daarnaast een echte sportfanaat, daar kan ik altijd met je over praten!

tiemen@ztorm.nl +31653816048

Mark van Bruxvoort

Mark van Bruxvoort

Jonge talenten onbevangen en ontvankelijk houden. En optimaal in hun veranderkracht te zetten en helpen met groeien. Het geeft mij energie om dat te mogen faciliteren!

mark@ztorm.nl +31642288650

Marleen Korten

Marleen Korten

Mensen in beweging brengen. Dat is wat mij drijft! Als trainer en coach help ik anderen te ontdekken wat belangrijk voor ze is, waar ze goed in zijn en hoe ze dat kunnen benutten als kompas in hun werk en leven.

+31624543557

Sander van der Veen

Sander van der Veen

Ik heb een passie voor ontwikkeling en groei van individuen, teams en organisaties en op deze manier een bijdrage te leveren aan een betere en mooiere wereld.

sander@ztorm.nl +31622037539

Manon Geurtsen

Manon Geurtsen

+31628074938