Ga naar de inhoud

Passie voor zorg en samenleving

Wij zijn Ztorm gestart vanuit de passie om de zorg en het maatschappelijk domein in hun kracht te zetten. Organisaties weerbaarder te maken en te helpen met alle vernieuwingskansen die er zijn. Wij willen dé plek voor jonge talenten zijn die een bijdrage willen leveren aan de zorg van nu en aan transities die bijdragen aan een leefbare samenleving. Een plek waar het gaat om jouw ontwikkeling, zodat jij kunt excelleren in dat waar je goed in bent. Ztorm is de plek waar je je eigen leiderschap leert kennen en kunt aanscherpen. Waar je leert hoe je dingen voor elkaar krijgt voor zowel je eigen organisaties als je eigen doelen. Wij zijn niet van de status quo. Wel van veranderen. En last but not least: we willen vooral ook een heel leuk en inspirerend bedrijf zijn voor talenten en opdrachtgevers. Wil je daarbij horen en uitblinken? Wees welkom bij Ztorm!

Britt van Brug

Britt van Brug

Ben jij net zo enthousiast als ik om een maatschappelijke bijdrage te leveren, om de zorg en maatschappij toekomstbestendig te kunnen maken? Ik ben benieuwd naar wie jij bent, wat je krachten zijn en wat jou drijft om te kiezen voor Ztorm!

britt@ztorm.nl +31614626664

Tijn Stolk

Tijn Stolk

Vanuit mijn ervaringen in de zorg wil ik graag als verbindende tolk een steentje bijdragen aan uitdagende innovatieopdrachten. Bij mijn eerste opdracht ben ik betrokken bij het implementeren van een Mixed Reality bril in de revalidatiezorg, om onder andere beweging en daarmee revalidatie bij patiënten te intensiveren en de werkdruk voor zorgpersoneel te verlagen.

tijn@ztorm.nl +31637167492

Aimée van ’t Hoff

Aimée van ’t Hoff

Mijn enthousiasme voor zorginnovatie begon tijdens mijn werk in een verzorgingstehuis, waar ik besefte dat er een nieuwe impuls nodig is om de zorg toekomstbestendig te maken. Momenteel ben ik werkzaam als projectmedewerker bij Stichting ZO!. Hier speel ik een actieve rol in projecten die de stichting helpen om de zorgverlening te vernieuwen.

aimee@ztorm.nl +31681644501

Thom Dijkshoorn

Thom Dijkshoorn

Vanuit mijn ervaring in ziekenhuizen en de huisartsenzorg heb ik de switch gemaakt van geneeskunde naar innovatie en management in de zorg. Door te motiveren en anderen in hun kracht te zetten, lever ik mijn bijdrage aan een duurzame zorg. Momenteel doe ik dat binnen de specialistische ggz voor Youz.

+31640683735

Tiemen Storm

Tiemen Storm

Zeer geïnteresseerd in de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag en hun mogelijkheden tot verandering en ontwikkeling. Liefst met een vleugje humor. Daarnaast een echte sportfanaat, daar kan ik altijd met je over praten!

tiemen@ztorm.nl +31653816048

Mark van Bruxvoort

Mark van Bruxvoort

Jonge talenten onbevangen en ontvankelijk houden. En optimaal in hun veranderkracht te zetten en helpen met groeien. Het geeft mij energie om dat te mogen faciliteren!

mark@ztorm.nl +31642288650

Marleen Korten

Marleen Korten

Mensen in beweging brengen. Dat is wat mij drijft! Als trainer en coach help ik anderen te ontdekken wat belangrijk voor ze is, waar ze goed in zijn en hoe ze dat kunnen benutten als kompas in hun werk en leven.

+31624543557

Sander van der Veen

Sander van der Veen

Ik heb een passie voor ontwikkeling en groei van individuen, teams en organisaties en op deze manier een bijdrage te leveren aan een betere en mooiere wereld.

sander@ztorm.nl +31622037539

Ferdinand Vroon

Ferdinand Vroon

Mijn missie is “De zorg voor elkaar”. Ik wil de de zorg helpen om anders, slimmer en efficiënter te werken. Hoe? Door jong talent in te zetten, daar waar verandering nodig is. Voor de zorg, van vandaag, morgen en de generatie na ons. Meer weten over mij? Laten we eens koffie drinken!

ferdinand@ztorm.nl +31618957320

Manon Geurtsen

Manon Geurtsen

+31628074938