Ga naar de inhoud

Werken bij

Word Ztormer en ga voor het traineeship maatschappelijke vernieuwing

De toekomst begint nu. Leiderschap en executiekracht zijn onmisbaar om maatschappelijke transities en de zorg slimmer te organiseren en toekomstvast te maken. Ben jij klaar voor ons traineeship? Ztorm loopt voorop en blaast jouw startende carrière de wind in de zeilen. Wij bieden jou:

  • uitdagende veranderopdrachten waarbij jij het verschil mag maken
  • een “next level” traineeship  dat je horizon verbreedt én verlegt.

Professioneel varen is meer dan meters maken: het is koers bepalen, bijsturen, schipperen, ankeren, aanleggen en steeds opnieuw vertrekken. Als Ztormer heb jij de touwtjes in handen: wij helpen de juiste lijnen te leggen en te verbinden. Zorgen voor verandering doen we samen. Met cliënten, burgers, zorgverleners, ambtenaren, bestuurders en … jou?

Wie ben jij?

Een nieuwsgierige vernieuwer met een blik op nu en een hart op oneindig. Je beseft dat maatschappelijke vernieuwing kansen biedt en een goede zorg van levensbelang is. Voor nu én voor later. Daarom wil je inzetten voor een betere maatschappij. Of het nou gaat om bijdragen aan een goed functionerende overheid of een betere zorg; Jij zet knelpunten om in kansen. Jij bent:

  • een generalist met een sterke drive voor maatschappelijke thema’s;
  • een energieke en resultaatgerichte aanpakker;
  • een verbindende tolk die mensen voor zich weet te winnen;
  • leergierig dus zeer geïnteresseerd in ons traineeship;

Durf jij en heb je: een hbo- of wo-opleiding afgerond en 0 tot 2 jaar werkervaring?

Waar ga je aan werken in het traineeship?

Je werkt aan één of meerdere opdrachten waar een verandering mag plaatsvinden. Welke opdracht(en) dit worden, bepalen we samen met jou. Zeker is dat je voor een maatschappelijke- of zorgorganisatie aan de slag gaat in de vorm van een traineeship. Maar wel mét verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld als projectleider, organisator of regisseur. De thema’s waar je aan werkt, verschillen per opdracht. Hieronder slechts een greep uit voorbeeldopdrachten die bij Ztorm voor kunnen komen:

 

Projectleider digitalisering en/of informatiemanagement

In dit soort opdrachten kom je als Ztormer te werken op het snijvlak van digitalisering, automatisering en (data) gestuurd werken. Dat kan voor een gemeente, Rijksorganisatie of zorgorganisatie zijn. Wij stomen jou klaar om als informatieadviseur of stroomversneller op digitaliseringsvraagstukken aan de slag te gaan. Je bent eigenlijk een ‘tolk’ die in staat is om niet alleen van gegevens informatie te maken, maar ook als verbinder tussen teams, techniek en management te schakelen en mensen te trainen. Zodat informatie op en veilige manier beschikbaar is voor de eigen organisatie, de burger en alle stakeholders.

 

Regisseur op samenwerken tussen zorgverleners en verzekeraars
Als Ztormer zul je in deze rol echt moeten verbinden. Je komt bijvoorbeeld te werken bij een trombosedienst, waar een nieuw medicijn op de markt wordt geïntroduceerd. Het is belangrijk om hiervoor een goede propositie te ontwikkelen en deze planmatig uit te rollen tussen bijvoorbeeld huisartsen, zorgverleners en verzekeraars. Voor deze rol is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, de taal van zorgverleners begrijpt en makkelijk op verschillende niveaus kunt communiceren.

 

Projectleider verbeteragenda voor een ouderenzorginstelling
Een ouderenzorginstelling heeft een verbeteragenda opgesteld om tot innovatie te komen. Als Ztormer ben jij projectleider van alle deelprojecten die hieronder hangen. Het is belangrijk dat jij voortgang bewaakt, vaart maakt en alle projecten resultaatgericht afhecht. Het is belangrijk om met bestuurders te kunnen spreken, maar met name om projectmatig te werken en echt resultaatgericht te willen werken.

 

Beleidsadviseur WMO voor een publieke organisatie of stichting
Als Ztormer kom je te werken voor een regionaal samenwerkingsverband van gemeenten die adviseren over regionaal beleid. Zij bereidt regionale besluitvorming voor op het gebied van de Wmo, gezondheid, volwassenen- en cultuureducatie, bibliotheekwerk en doelgroepenvervoer. Via de Wmo kunnen inwoners ondersteuning aanvragen in de vorm van huishoudelijke hulp, dagbesteding en begeleiding thuis. Hieronder valt ook het doelgroepenvervoer. Als Ztormer onderhoud jij, samen met de andere beleidsadviseurs, het contact met de gemeenten en met de aanbieders van voorzieningen. Je adviseert over contracten met de aanbieders, over de inkoop, over innovatie en kwaliteit.

 

Regionaal vormgeven aan de energietransitie
Ztormers maken graag impact op mens en maatschappij. De energietransitie is hier een prachtig voorbeeld van. Ztormers worden met regelmaat ingezet om op dit thema voor maatschappelijke organisaties, als verbinder, beleidsmaker of projectleider een bijdrage te leveren aan deze grote opgave. Hiervoor is het belangrijk dat jouw hart groen klopt en je een passie of achtergrond hebt voor duurzaamheidsvraagstukken.

 

Projectleider of adviseur data voor een ziekenhuis
Als Ztormer krijg je in deze rol te maken met het beheren van inkoopdata voor een ziekenhuis. Je stelt prioriteiten voor het actief opzetten van dashboards voor sturing op inkoopdata door de afdeling inkoop, waar je veel mee samenwerkt. Daarbij adviseer je het management op procesverbeteringen en je beheert ondersteunende applicaties. Voor deze rol is het belangrijk dat je analytisch sterk bent en kunt verbinden. Bovendien vind je het leuk om ‘te puzzelen’ met informatie.

 

Kortom: mogelijkheden genoeg om te werken aan opdrachten waar jij warm voor loopt.

Hoe zijn wij van waarde?

In anderhalf jaar ontplooi jij je tot de krachtige leider en vernieuwer die je diep van binnen al bent. Dat doe je samen met je mede-Ztormers waarmee je samen veel gaat leren in het traineeship zorg & maatschappelijke innovatie. Om de week staat er een gezamenlijke ontwikkeldag op de planning.
Ons ontwikkelprogramma bestaat uit drie leerlijnen: leiderschap, executiekracht en maatschappelijke impact . Deze leerlijnen hangen met elkaar samen. Je werkt aan (persoonlijk) leiderschap, terwijl je je executiekracht versterkt. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen, te reflecteren en de kracht van kwetsbaarheid te ervaren. We ondersteunen je ontwikkeling door diverse werkvormen zoals workshops, intervisie, games en personal coaching.
Dit unieke samenspel zorgt ervoor dat jij na anderhalf jaar klaar bent voor een management- of veranderfunctie in een organisatie waar jij je thuisvoelt. Zo kun je de golven die je al in gang hebt gezet, verder laten stromen.

Projectleider Sociale vernieuwing bij Stichting ZO!

Zo breng ik een verbeterde structuur aan omtrent de aanmeldlijsten, met als doel het verkorten van de doorlooptijden. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het uitvoeringsplan van het Gezond en Actief Leven Akkoord en het Sportakkoord in gemeente Zuidplas.

Aimee van t Hoff, Trainee bij Ztorm

O ja, ook qua arbeidsvoorwaarden zijn wij van waarde.

Wij regelen en betalen:

Startsalaris vanaf 2800 euro per maand + 27 vakantiedagen per jaar

Pensioenregeling (kun je niet vroeg genoeg mee beginnen)

Het ontwikkelprogramma van 30 dagen

NS Businesscard/telefoonvergoeding/laptop

Begeleiding op gezond leven en werken

Projectleider bij Holomoves

Ik zie Ztorm als een enorm leerzame omgeving, waarbij ik de mogelijkheid krijg om echt in het diepe te springen, maar wel met de juiste begeleiding en coaching.

Tijn Stolk, Trainee bij Ztorm