Ga naar de inhoud

Werken bij

Word Ztormer en help de zorg innoveren

De zorg van morgen begint vandaag; de toekomst staat aan ons bed. Vergrijzing, stijgende zorgkosten en krapte op de arbeidsmarkt halen het nieuws nog amper. Vernieuwing, leiderschap en executiekracht zijn onmisbaar om de zorg slimmer te organiseren en toekomstvast te maken. Ben jij klaar voor ons traineeship? Ztorm loopt voorop en blaast jouw startende carrière de wind in de zeilen. Wij bieden jou:

 • uitdagende veranderopdrachten waarmee jij de zorg echt helpt
 • een “next level” ontwikkelprogramma dat je horizon verbreedt én verlegt.

Professioneel varen is meer dan meters maken: het is koers bepalen, bijsturen, schipperen, ankeren, aanleggen en steeds opnieuw vertrekken. Als Ztormer heb jij de touwtjes in handen: wij helpen de juiste lijnen te leggen en te verbinden. Zorgen voor verandering doen we samen. Met cliënten, zorgverleners, managers, bestuurders en…
…jou?

Wie ben jij?

Een nieuwsgierige vernieuwer met een blik op nu en een hart op oneindig. Je beseft dat goede zorg van levensbelang is. Voor de opa’s en oma’s van nu en van later. Maar ook voor kinderen, studenten, werkenden en… jezelf. Daarom wil je leren begrijpen waar het knelt in de zorg. Deze knelpunten zet je om in kansen. Kansen die de zorg duurzamer, menselijker én betaalbaarder maken. Jij bent:

 • een generalist die zich graag verdiept in uiteenlopende thema’s;
 • een energieke en leergierige innovator;
 • een verbindende tolk die mensen voor zich weet te winnen.

Durf jij en heb je: een hbo- of wo-opleiding afgerond en 0 tot 2 jaar werkervaring?

Waar ga je aan werken in het traineeship?

Je werkt aan een of meerdere veranderopdrachten. Welke opdracht(en) dit worden, bepalen we samen met jou. Zeker is dat je voor een zorgorganisatie aan de slag gaat. Bijvoorbeeld als projectleider, organisator of regisseur. De thema’s waar je aan werkt, verschillen per opdracht. Je werkt bijvoorbeeld aan vraagstukken als:

 • Hoe kom ik aan nieuwe mensen en hoe bind en boei ik hen?
 • Hoe maak ik de zorgorganisatie duurzamer?
 • Hoe kunnen we goed gebruik maken van domotica voor de cliënten?
 • Hoe kunnen we de organisatie procesmatig slimmer inrichten?
 • Hoe kunnen we gemengd wonen introduceren in de wijk?
 • Hoe kunnen we regionaal gaan samenwerken met andere zorginstellingen?
 • Hoe betrekken we cliënten en medewerkers bij innovatie?

Kortom: mogelijkheden genoeg om te werken aan opdrachten waar jij warm voor loopt.

O ja, ook qua arbeidsvoorwaarden zijn wij van waarde.

Wij regelen en betalen:

Startsalaris vanaf 2800 euro per maand + 27 vakantiedagen per jaar

Pensioenregeling (kun je niet vroeg genoeg mee beginnen)

Het ontwikkelprogramma van 30 dagen

Kosten voor reizen/telefoon/laptop

Begeleiding op gezond leven en werken

Check: jij weet wie je bent. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Ztorm heeft de ambitie om zorginstellingen op een duurzame manier te helpen met innoveren. Wij geloven dat jong talent hier juist het verschil maakt. Ons ontwikkelprogramma creëert een goede balans tussen zelfstandig werken aan een maatschappelijke opgave en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo krijgen talenten de kans om samen te leren en betekenis te geven aan de maatschappij. Met elkaar geven wij betekenis aan de toekomst van de zorg.

Hoe zijn wij van waarde?

In anderhalf jaar ontplooi jij je tot de krachtige leider en innovator die je diep van binnen al bent. Dat doe je samen met je mede-Ztormers. Om de week staat er een gezamenlijke ontwikkeldag op de planning.
Ons ontwikkelprogramma bestaat uit drie leerlijnen: leiderschap, executiekracht en zorginnovatie. Deze leerlijnen hangen met elkaar samen. Je werkt aan (persoonlijk) leiderschap, terwijl je je executiekracht in zorginnovatie versterkt. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen, te reflecteren en de kracht van kwetsbaarheid te ervaren. We ondersteunen je ontwikkeling door diverse werkvormen zoals workshops, intervisie, games en personal coaching.
Dit unieke samenspel zorgt ervoor dat jij na anderhalf jaar klaar bent voor een management- of veranderfunctie in een zorgorganisatie waar jij je thuisvoelt. Zo kun je de golven die je al in gang hebt gezet, verder laten stromen.