Ga naar de inhoud

Traineeship vernieuwing Zorg

Word Ztormer en vernieuw in ons traineeship de zorg

Wil jij een start of doorstart maken binnen de zorg en bijdrage aan vernieuwing? Wil jij je graag inzetten om de zorg slimmer te gaan organiseren, mensgericht maar wel klaar voor de toekomst? Durf jij de leiding te nemen in projecten waar jij de zorg anders gaat organiseren of helpen met innovaties? Of zou jij zorgorganisaties willen aansturen met nieuw leiderschap? Dan pas jij bij Ztorm!

 

Voordelen van het traineeship van Ztorm:

  • Je gaat aan de slag bij een zorgorganisatie of ziekenhuis bij jou in de buurt.
  • Je krijgt bij ons de kans om te ontdekken welke zorgthema’s jij interessant vindt.
  • Je krijgt een trainingsprogramma van 60 dagdelen gericht op persoonlijke ontwikkeling.
  • Je krijgt je eigen personal coach die jou ondersteunt wanneer dat nodig is.
  • Je krijgt direct een uitstekend salaris, pensioen en de opleiding wordt voor je betaald.

 

Welke rol je ook gaat vervullen, projectleider, junior manager of regisseur van een veranderopgave; jij mag de kar trekken. De thema’s waar je aan gaat werken stemmen wij af met jou. Zin om de processen in een ziekenhuis slimmer te organiseren? Meedenken over de uitdaging van de ‘dubbele vergrijzing’ in de zorg? Wil jij technische innovaties, robotisering of AI helpen implementeren? Wil jij bijdragen aan preventie en aandacht voor gezond leven? Wat je ook doet, in ieder geval draag je bij aan een toekomstgerichte zorg! Bij Ztorm komt allemaal voorbij.

 

Meer interesse in overheidszaken? Wij hebben ook een traineeship gericht op de overheid!

Wie ben jij?

Een nieuwsgierige vernieuwer met de ambitie om de zorg in haar kracht te zetten. Je kiest er bewust voor om jouw talenten in te zetten voor vernieuwing binnen zorgorganisaties. Je bent er klaar voor om met onze begeleiding de verantwoordelijkheid te krijgen om boeiende projecten en veranderopgaven te realiseren. Jij bent:

  • een generalist met een sterke drive om de zorg te vernieuwen;
  • een energieke en resultaatgerichte aanpakker;
  • een verbindende tolk die mensen voor zich weet te winnen;
  • leergierig en met name gericht op persoonlijke ontwikkeling;

 

Heb je een hbo- of wo-opleiding afgerond en 0 tot 2 jaar werkervaring? Heb jij een opleiding afgerond zoals Gezondheidswetenschappen, Health & Innovation, Geneeskunde of nog anders?

“Ik stuur een team van 35 medewerkers aan en er wordt naar mij gekeken als er om bepaalde richting of beslissing gevraagd wordt.”

Thom Dijkshoorn, Teamleider bij Youz

Waar ga je aan werken binnen de zorg

Waar ga je aan werken in het traineeship?

 

Je werkt aan één of meerdere opdrachten waar een verandering mag plaatsvinden. Welke opdracht(en) dit worden, bepalen we samen met jou. Zeker is dat je bij een ziekenhuis of zorgorganisatie aan de slag gaat in de vorm van een traineeship. Maar wel mét verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld als projectleider, organisator of regisseur. De thema’s waar je aan werkt, verschillen per opdracht. Hieronder slechts een greep uit voorbeeldopdrachten die bij Ztorm voor kunnen komen:

 

Projectleider verbeteragenda voor een ouderenzorginstelling
Een ouderenzorginstelling heeft een verbeteragenda opgesteld om tot innovatie te komen. Als Ztormer ben jij projectleider van alle deelprojecten die hieronder hangen. Het is belangrijk dat jij voortgang bewaakt, vaart maakt en alle projecten resultaatgericht afhecht. Het is belangrijk om met bestuurders te kunnen spreken, maar met name om projectmatig te werken en echt resultaatgericht te willen werken.

 

Projectleider of adviseur data voor een ziekenhuis
Als Ztormer krijg je in deze rol te maken met het beheren van inkoopdata voor een ziekenhuis. Je stelt prioriteiten voor het actief opzetten van dashboards voor sturing op inkoopdata door de afdeling inkoop, waar je veel mee samenwerkt. Daarbij adviseer je het management op procesverbeteringen en je beheert ondersteunende applicaties. Voor deze rol is het belangrijk dat je analytisch sterk bent en kunt verbinden. Bovendien vind je het leuk om ‘te puzzelen’ met informatie.  

 

Regisseur op samenwerken tussen zorgverleners en verzekeraars
Als Ztormer zul je in deze rol echt moeten verbinden. Je komt bijvoorbeeld te werken bij een trombosedienst, waar een nieuw medicijn op de markt wordt geïntroduceerd. Het is belangrijk om hiervoor een goede propositie te ontwikkelen en deze planmatig uit te rollen tussen bijvoorbeeld huisartsen, zorgverleners en verzekeraars. Voor deze rol is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, de taal van zorgverleners begrijpt en makkelijk op verschillende niveaus kunt communiceren.

 

Kortom: mogelijkheden genoeg om te werken aan opdrachten waar jij warm voor loopt. Sta je open voor opdrachten in de overheid én in de zorg dan kan dat ook, check dan voor alle informatie de traineeship overheid pagina.

Projectleider bij Holomoves

“Ik zie Ztorm als een enorm leerzame omgeving, waarbij ik de mogelijkheid krijg om echt in het diepe te springen, maar wel met de juiste begeleiding en coaching.”

Tijn Stolk, Trainee bij Ztorm

Hoe zijn wij van waarde afgestemd op jou binnen de zorg

In anderhalf jaar ontplooi jij je tot de krachtige leider en vernieuwer van de zorg die je diep van binnen al bent. Dat doe je samen met je mede-Ztormers waarmee je samen veel gaat leren in het traineeship Maatschappelijke Vernieuwing. Om de week staat er een gezamenlijke ontwikkeldag op de planning.

 

Ons ontwikkelprogramma bestaat uit drie leerlijnen: leiderschap, executiekracht en maatschappelijke impact. Deze leerlijnen hangen met elkaar samen. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen, te reflecteren op wie jij bent en te groeien als veranderprofessional. We ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling door diverse werkvormen zoals workshops, intervisie, games en personal coaching.

 

Dit unieke samenspel zorgt ervoor dat jij na anderhalf jaar klaar bent voor een management- of veranderfunctie in een zorgorganisatie waar jij je thuisvoelt. Zo kun je de golven die je al in gang hebt gezet, verder laten stromen.

Projectleider Sociale vernieuwing bij Stichting ZO!

“Zo breng ik een verbeterde structuur aan omtrent de aanmeldlijsten, met als doel het verkorten van de doorlooptijden. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het uitvoeringsplan van het Gezond en Actief Leven Akkoord en het Sportakkoord in gemeente Zuidplas.”

Aimee van t Hoff, Trainee bij Ztorm

Ook qua arbeidsvoorwaarden zijn wij van waarde.

Wij regelen en betalen:

Startsalaris vanaf 2800 euro per maand + 27 vakantiedagen per jaar

Pensioenregeling (kun je niet vroeg genoeg mee beginnen)

Het ontwikkelprogramma van 60 dagdelen

NS Businesscard
/telefoonvergoeding/laptop

Begeleiding op gezond leven en werken

Wij vernieuwen onder andere bij