Ga naar de inhoud

Ztorm bundelt krachten met de Federatie voor Gezondheid voor een gezonde samenleving

Bij Ztorm zijn we gedreven door onze passie om een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving. Ons doel is om maatschappelijke impact te creëren en organisaties in het maatschappelijke domein en de zorg weerbaarder te maken en te helpen bij het realiseren van de noodzakelijke veranderingen. En écht maatschappelijk impact maken, dat kunnen we samen veel beter dan alleen. Daarom is Ztorm lid geworden van De Federatie voor Gezondheid, die met een baanbrekende aanpak krachten wil bundelen voor een gezondere samenleving.

De Federatie voor Gezondheid deelt onze overtuiging dat het tijd is voor verandering. “Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt”. Wij delen de aanpak om buiten de gebaande paden te treden en te werken aan een gezonde en veerkrachtige samenleving. Weerbare organisaties begint tenslotte bij weerbare medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat de wereld van morgen verandering vereist, en wij streven ernaar een actieve rol spelen in deze verschuiving.

Samen met de Federatie voor Gezondheid en haar leden willen wij onze kennis en ervaring inzetten om hieraan bij te dragen. We kijken ernaar uit om gezamenlijk te werken aan het realiseren van een toekomst waarin mensen een organisaties zichzelf gezond houden, weerbaar zijn en blijven. Door onze krachten te bundelen, zijn we ervan overtuigd dat we echt dat verschil kunnen maken en een positieve impact kunnen hebben op de samenleving.

Uitgelezen?

Lees onze andere berichten

Terug naar het overzicht

10 mei 2024

Janneke – Triathlon Bond

Lees verder

30 apr 2024

Ghislaine – UWV Amsterdam

Lees verder

22 mrt 2024

Thom -Youz, Parnassia Groep

Lees verder