Ga naar de inhoud

6 solliciteer-tips van Britt

Interesse in het traineeship van Ztorm? Britt stelt zich voor en geeft tips hoe je je kunt voorbereiden op het kennismakingsgesprek.

Zelf ben ik ook erg gedreven om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de zorg in Nederland, misschien net als jij! Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Strategisch Human Resource Management. Mijn masterthesis schrijf ik over de invloed van leiderschap op de werkdruk onder zorgmedewerkers. Toen ik de kans kreeg om Ztorm te helpen om de juiste zorginnovatie-toppers te vinden, werd ik direct enthousiast. Ik vind het leuk om Ztorm te helpen verbinden aan aan jong innovatietalent. In mijn rol als recruiter krijg ik veel energie van de gesprekken die als doel hebben te ontdekken waar jouw passies, kwaliteiten en wensen liggen.

Wat ik dus het leukste vind aan mijn werk bij Ztorm? Kennismaken met jou!

Wij zoeken dan samen of Ztorm bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen. Ztorm biedt naast werkervaring binnen verschillende opdrachten een erg waardevol ontwikkeltraject, waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling; echt een kickstart van je carrière! We zoeken geen “eenheidsworsten”. Als je bij Ztorm gaat werken, kun je aan de slag met een breed scala aan mogelijke innovatieopdrachten en thema’s. Die opdrachten kun je gaan doen bij verschillende type zorgorganisaties. Graag luister ik goed naar jou; waar word jij blij van en met welke thema’s ga jij graag aan de slag?

Mijn tips voor het kennismakingsgesprek en vragen ter voorbereiding:

  • Wees lekker jezelf, wij zijn benieuwd wie jij bent!
  • Volg je gevoel en passie in de keuze voor een nieuwe job en deel dat met ons.
  • Verdiep je in Ztorm en formuleer hoe dat past bij wie jij bent.
  • Probeer zo concreet mogelijk aan te geven waar je krachten en ontwikkelpunten liggen.
  • Waar wil jij het meest in groeien tijdens het traineeship?
  • Welke vragen zou je nog aan ons willen stellen?

Ik hoop je graag te ontmoeten! Bel of mail me gerust als je andere vragen hebt.

Telefoonnummer: 06-14626664

Mail: Britt@ztorm.nl

Uitgelezen?

Lees onze andere berichten

Terug naar het overzicht

10 mei 2024

Janneke – Triathlon Bond

Lees verder

30 apr 2024

Ghislaine – UWV Amsterdam

Lees verder

22 mrt 2024

Thom -Youz, Parnassia Groep

Lees verder