Ga naar de inhoud

Vacature Adviseur informatiehuishouding

Kom als starter werken bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontwikkel jezelf in deze functie

Fleur Willekens – Adviseur informatiehuishouding bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Heb jij ook affiniteit met informatiemanagement en ben jij geïnteresseerd in een functie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken? Dan is dit je kans! Samen met mijn team ben ik op zoek naar een aantal nieuwe collega’s die ons team komen versterken. We gaan aan de slag om de informatiehuishouding van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te verbeteren en onze collega’s te adviseren en enthousiasmeren.

 

Mocht je vragen hebben kun je contact met mij opnemen via: fleur@ztorm.nl of 06-25718318

 

– Fleur Willekens
Adviseur Informatiehuishouding

Wat ga je doen als Adviseur informatiehuishouding?

Als Adviseur informatiehuishouding ga je:

  • Directies, managers en medewerkers adviseren, coachen en ondersteunen over de borging van informatie, het actief openbaar maken van documenten en de toepassing van privacy- of informatiebeveiligingseisen.
  • Presentaties en kennissessies over het belang van informatiehuishouding en de omgang en gebruik van overheidsinformatie verzorgen.
  • Het eerste aanspreekpunt zijn voor directies; je peilt hun behoeftes en biedt ondersteuning.
  • Jezelf ontwikkelen op persoonlijk vlak; je krijgt de kans om verschillende cursussen en opleidingen te volgen en verbetert je teamvaardigheden.

 

Ben je geïnteresseerd in een  betekenisvolle baan met een goed salaris? Dan is deze functie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken zeker wat voor jou. Je zal het eerste half jaar in dienst komen bij Ztorm. Is er een match? Dan zul je na een half jaar in dienst treden bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wie ben jij?

Wanneer pas jij bij deze functie? Jij bent in ieder geval flexibel, analytisch en communicatief. Je haalt energie uit het adviseren en organiseren. Last but not least: Je hebt echt zin om te gaan groeien in deze functie.

En verder?

  • Je hebt een HBO/WO- diploma in bijvoorbeeld bestuurs-, bedrijfs- of informatiekunde.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Eventuele andere talen is een pre.
  • Je beschikt over presentatievaardigheden en vindt dit leuk.
  • Je hebt kennis van I(CT)-systemen die de informatiehuishouding ondersteunen, zoals o.a. Microsoft Sharepoint of je bent bereid om je hierin verder te verdiepen of te ontwikkelen.

Adviseur Informatie bij het ministerie van BZ

“Dankzij het veiligstellen, verstrekken en verbeteren van de duurzame toegankelijkheid van overheidsinformatie, kunnen het parlement en burgers beter van informatie worden voorzien. Het is voor mij waardevol om daar zelf en met nieuwe talenten een bijdrage aan te leveren!”

Fleur Willekens, trainee bij Ztorm

O ja, ook qua arbeidsvoorwaarden zijn wij van waarde.

Wij regelen en betalen:

Flexibele werktijden met hybride werkmogelijkheden

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

NS Businesscard
/telefoonvergoeding/laptop

Pensioenregeling (kun je niet vroeg genoeg mee beginnen)

Startsalaris vanaf 3000+ euro per maand + 27 vakantiedagen per jaar

“Bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken assisteren mijn collega’s en ik directies en teams met het verbeteren van hun informatiehuishouding, om zo een efficiënte toegang en uitwisseling van informatie te bevorderen.”

 

Giliam, Adviseur informatiehuishouding bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken

 

“Het is een leuke en gevarieerde functie, waarbij je interne klanten adviseert, assisteert en begeleidt om zowel de efficiëntie en de compliancy te verbeteren. Dit doen wij in een in een gezellig en gemêleerd team.”

 

Monique, Adviseur informatiehuishouding bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken