Ga naar de inhoud

HR(back) Officer (24-28 uur per week)

met gevoel voor mensen, organiseren en borgen

Over Ztorm
Bij Ztorm blazen we veranderingen en vernieuwingen de wind in de zeilen. Ztorm voedt maatschappelijke organisaties met jong talent met executiekracht en leiderschap. Wij, Mark, Sander en Tiemen, zijn Ztorm begonnen vanuit de passie om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke vraagstukken die er zijn vandaag de dag. Onder andere door het ontwikkelen van talentvolle jonge mensen op de thema’s leiderschap en executiekracht. Echte aanpakkers met oog voor mens en maatschappij: de leiders van morgen! Ztorm is opgericht begin 2023 en bestaat nu uit ca 18 medewerkers. We zitten gevestigd in Amersfoort, in de ‘Werkvilla’ waar we onze eigen basement hebben (die inspireert!).

 

Aanleiding
Omdat we bij Ztorm van start-up richting scale-up gaan, hebben we behoefte aan een verdere professionalisering van ons bedrijf. De vraagstukken op recruitment, HR en office worden steeds uitdagender. Met Ztorm hebben we de ambitie om een kleine en compacte, maar efficiënte, interne organisatie na te streven. We zijn daarom ter uitbreiding op zoek naar een multifunctionele HR officer die het leuk vindt om op het snijvlak van recruitment, HR en backoffice te opereren. Met executiekracht! Want daar staan we voor.

 

Jouw rol
Ztorm is een snel bewegende organisatie, wat terugkomt in deze functie. Ongeveer de helft van de tijd ben je bezig met het ondersteunen van onze recruitment, waarbij jij de eerste gatekeeper bent van de vele sollicitanten die wij bij Ztorm ontvangen. Je doet de eerste selectie en digitale intakes met kandidaten. Je verwerkt deze in ons systeem (Homerun) en draagt bij aan een efficiënte inrichting van ons recruitmentproces. Hiervoor ben jij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je HR-verantwoordelijk voor contractondersteuning en HR-administratie. Dit zal ongeveer 4 uur per week zijn denken wij. Ten behoeve van ons opleidingsprogramma ondersteun je de trainers bij het plannen van het programma, onderhoud je contact met onze Ztormers en zorg je ervoor dat de opleidingsdagen (wekelijks op vrijdag) soepel verlopen en het kantoor op de meest gastvrije manier wordt gehost! Eventueel is de functie uit te breiden met communicatie ondersteunende werkzaamheden (zoals het beheer van onze contentkalender). Bovenstaande is een greep uit veel voorkomende werkzaamheden. Deze functie is naar eigen inzicht in te vullen.

 

Wanneer moet je ons echt bellen?!
We zijn op zoek naar iemand die vanzelfsprekend van het werken met mensen houdt. Je bent communicatief vaardig, bent geïnteresseerd in anderen en maakt makkelijk verbinding. Gastvrijheid vind je belangrijk en je oordeelt vanuit respect naar anderen. Gelijkwaardigheid is een waarde die wij belangrijk vinden bij Ztorm, dus daar herken jij je in. We zijn ook op zoek naar een finisher, iemand die graag resultaatgericht werkt en vanuit de DISC-kleuren wat ‘blauw’ in zijn/haar profiel heeft. Je werkt nauwkeurig en bent gestructureerd. Zowel starters als mensen met ervaring dagen wij uit te solliciteren! Tot slot kunnen we met je lachen en neem je jezelf niet altijd te serieus. Oja, je moet het ook leuk vinden om met Mark, Sander en Tiemen te willen werken, maar dat komt wel goed denken wij! We kijken uit naar je komst.

 

Wat bieden wij jou dan?
Een bruisende baan in een bruisende omgeving met leuke mensen. Een plek om te leren. Je bent het verlengstuk van de oprichters van Ztorm en je krijgt de kans om Ztorm verder vorm te geven. Bovendien zijn we flexibel en bieden we daarnaast een passende beloning die in lijn ligt met ‘goed werkgeverschap’ waar wij voor staan. Je kunt er dus vanuit gaan dat dit meer dan goed is. We bieden de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te krijgen van een bedrijf in opbouw waarbij je veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Een kans uit duizenden!

 

Ztorm op deze vacature af via:

tiemen@ztorm.nl

+31653816048